приемам

JEEP® CHEROKEE

JEEP® CHEROKEE

СЪЗДАДЕН ЗА ПОВЕЧЕ

Прегърнете всяка възможност за откривателство в новия Jeep® Cherokee. Впечатляващ нов екстериорен дизайн ще накара много да се обърнат след него, а високият вътрешен комфорт включващ облечените с кожа Nappa подгряващи се предни седалки се допълва от високотехнологични удобства като Uconnect™ 4C с 8,4-инчов сензорен екран, поддръжка на Apple CarPlay/ Android Auto™ и още премиум функции за повече удобство.

CHEROKEE SPORT

Jeep® Cherokee Sport 2019 се отличава с интериор, който е спечелил награди, интелигентни решения за съхранение на вещи и гъвкав дизайн. Ефектният екстериорен дизайн впечатлява с редица детайли, напр. изваяни повърхности и нови LED фарове и задни светлини. Надеждните системи и функции за безопасност и сигурност убедително поставят Sport на челни позиции.

БЕЗ КАПАЧКА НА РЕЗЕРВОАРА ЗА ГОРИВО

Благодарение на удобния резервоар за гориво без капачка на гърловината, не е необходимо да докосвате тази част на автомобила при зареждане с гориво, а Вашите ръце остават чисти и не миришат на гориво.  

НОВИ LED ФАРОВЕ И ЗАДНИ СВЕТЛИНИ

Стандартните LED фарове са с нов дизайн и при необходимост осветяват пътя заедно със стандартните фарове за мъгла.

С помощта на системата 5″ Uconnect™ контролирате всичко, включително хендсфри телефонни повиквания и текстови съобщения и интегрираните функции на радиото, напр. Bluetooth® стрийминг или съвместими мултимедийни устройства, свързани към USB или AUX портовете.

СИСТЕМИ ЗА СИГУРНОСТ И БЕЗОПАСНОСТ

Безопасността и сигурността винаги са приоритет на Jeep® Cherokee, който е оборудван с асистент за движение в лентата, активен ограничител на скоростта, асистент за опасност от челен удар и усъвършенстван спирачен асистент.

CHEROKEE LONGITUDE

Пътувайте със стил и увереност в Jeep® Cherokee Longitude 2019. Увеличеният товарен обем, 7-инчовият сензорен екран с иновативно поддържане на Apple CarPlay и Android Auto™, новият ефектен екстериор и оформление на задната част на каросерията, дизайнът на 17-инчовите алуминиеви джанти и фините повърхности на интериора добавят нотка свежест в интериорното и екстериорно оформление на Longitude.

СИСТЕМА UCONNECT™ СЪС 7-ИНЧОВ СЕНЗОРЕН ЕКРАН
Шофирате без напрежение и имате достъп до системите за свързаност през цялото време, дори по време на пътуване. Системата Uconnect™ със 7-инчов сензорен екран поддържа Apple CarPlay, Android Auto™, Bluetooth® стрийминг и интегрирана система за гласови команди, както и Google Maps™ и Apple® Maps. С помощта на системата за двузонов автоматичен контрол на температурата с отделни бутони за зоната на шофьора и зоната на пътника Вие създавате желания микроклимат в автомобила.

17-ИНЧОВИ ЛАКИРАНИ АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ
17-инчовите лакирани алуминиеви джанти се отличават както с изключителна функционалност, така и с атрактивна визия.

PARKVIEW КАМЕРА ЗА ЗАДЕН ХОД

След включване на задна предавка Ви помагат асистиращите системи за паркиране на заден ход, вкл. Parkview камерата за заден ход, която извежда на сензорния екран на Uconnect® видео изображение на зоната зад автомобила с динамични ориентиращи линии. Централна прекъсната линия, показваща центъра на автомобила, помага при паркирането и маневрите за прикачване на ремарке.

БЕЗКЛЮЧОВ ДОСТЪП И СТАРТИРАНЕ

Когато електронният ключ е близо до Вас, вие отключвате автомобила с издърпване на дръжката на една от предните врати. Двигателят се стартира с натискане на бутона Start/Stop при натиснат спирачен педал. 

CHEROKEE LIMITED

Jeep® Cherokee Limited 2019 се отличава едновременно с премиум стил и много удобства. Седалките в кожа напа, стандартният 8.4-инчов сензорен екран на системата, поддържаща Apple CarPlay и Android Auto™, увеличеният товарен обем и новите премиум полирани/лакирани алуминиеви джанти са само част от оборудването, с които моделът Limited достига нови висоти.

ОТОПЛЯЕМИ ПРЕДНИ СЕДАЛКИ В КОЖА

Повърхностите на седалките се отопляват при ниски температури. При Limited седалките са само отопляеми и не са вентилирани. Освен това, предните седалки са с електрическо регулиране.

ХЕНДСФРИ ВРАТА НА БАГАЖНИКА

ХЕНДСФРИ ОТВАРЯЩА СЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКА ВРАТА НА БАГАЖНИКА
Когато електронният ключ на автомобила е у вас, предлаганата електрическа врата на багажника се отваря магически.

СИСТЕМА UCONNECT™

Имате достъп до системите за свързаност с всички най-важни за Вас неща. Предлаганата система Uconnect® с 8.4-инчов сензорен екран поддържа изцяло CarPlay® и Android Auto™ интеграция, Bluetooth® свързаност, интегрирани гласови команди и 3D навигация. Освен това, Cherokee Limited е оборудван и с Alpine Premium аудио система с 8 тонколони и 1 субуфер.

Новите 18-инчови лакирани алуминиеви джанти впечатляват със своята функционалност и визия.

CHEROKEE OVERLAND

Jeep® Cherokee Overland 2019 Ви дава възможност да се насладите на приключения в лукс. Майсторски изработените седалки в мека кожа напа са комбинирани с ефектни интериорни дизайнерски акценти, напр. волан с декоративни елементи от дърво Zebrano. Новите 19-инчови полирани алуминиеви джанти помагат да се достигне ново ниво на съвършенство на екстериорния дизайн.

ПОКРИВЕН ЛЮК COMMANDVIEW С ДВА ПАНЕЛА

Променяте широката гледка с помощта на електрическия покривен люк CommandView®  с два панела – както денем, така и нощем. Системата включва плъзгащ се преден стъклен панел с електрическо задвижване, фиксиран заден стъклен панел и щора с електрическо задвижване.

19-ИНЧОВИ ПОЛИРАНИ АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ

Новите 19-инчови полирани алуминиеви джанти на Overland впечатляват със своята отлична функционалност и визия. 

Асистент за успоредно и перпендикулярно паркиране

Jeep® Cherokee е оборудван с напредничава система, която разпознава свободните места за паркиране. Упътваща система направлява автомобила, давайки Ви указания за превключване на предавките и натискане на спирачния педал и педала за газта.