Jeep-ни се за 455 лв. на месец с ДДС

Оферти за Jeep Compass


Jeep Compass Limited за 455 лв. на месец с ДДС

 

Новият Compass Jeep® Limited се откроява с по-елегантен външен вид и първокласен интериор. Той ще ви отведе навякъде, където пожелаете и ще ви предложи сигурност, комфорт и много забавление. Традициите и иновациите се събират в едно в новия Jeep® Compass, обновявайки най-емблематичните характеристики, които превърнаха дизайна на марката Jeep® в легенда. Оставете се да бъдете водени от елегантния и аеродинамичен профил на автомобила, където всеки детайл е изработен с максимална прецизност. Открийте хипнотичната красотата на модела в 7-те хромирани отвора на предната решетката и LED светлините. Бъдещето е пред вас. С новия Jeep® Compass идва и обещанието за незабравими приключения.

Сега ви предлагаме този атрактивен автомобил за 455 лв. на месец с ДДС, при лизингов план за 84 месеца, 25% аванс и 15% остатъчна стойност и ограничение в годишния пробег до 25 000 км. Вижте цялата оферта и лизингови параметри тук.

Разгледайте модела Compass  като кликнете тук


Jeep Compass S  за 524 лв. на месец с ДДС

 

 

Новият Jeep® Compass S е най-добрият модел, който предлага най-новите технологии и най-елегантните детайли. Той застава смело на пътя и ще ви отведе сигурно до всяко приказно кътче. Спортната му визия е съчетана с възможности да покори всеки терен. Jeep® Compass ви гарантира, че независимо накъде сте поели, ще стигнете там със стил, комфорт и по свой начин. Той остава верен на автентичния характер на Jeep®, предлагайки скулптурирани форми, авангардни технологични решения и свързаност. Усетете тръпката, с докосването на волана. Мечтата е в ръцете Ви. Насладете ѝ  се и почувствайте съвършенството.

Сега ви предлагаме този впечатляващ автомобил за 524 лв. на месец с ДДС, при лизингов план за 84 месеца, 25% аванс и 15% остатъчна стойност и ограничение в годишния пробег до 25 000 км. Вижте цялата оферта и лизингови параметри тук

Разгледайте модела Compass  като кликнете тук


Jeep Compass плъгин хибрид 4xe Limited  за 633 лв. на месец с ДДС

 

 

Jeep®  Compass плъгин хибрид 4xe е автомобил, който обединява новия и стария свят – конвенционалния бензинов двигател с електромотор. Той ви дава свобода, тъй като в него е и 4×4 ДНК-то на марката, което еволюира до 4xe. Това са три автомобила в един. Можете да го карате само на ток до 50 км, което е нормалният ви градски пробег; можете да го карате като хибрид, да имате малък разход на гориво, батерията да се зарежда от кинетичната енергия, докато шофирате. А, ако го заредите на зарядна станция или вкъщи – вие ще шофирате Compass със супер нисък разход на гориво – около 2,2л/100 км. В Limited вие ще получите всичко най-необходимо, за да усетите свободата и комфорта да шофирате Jeep плъгин хибрид.

Сега ви предлагаме този модерен и ефективен автомобил за 633 лв. на месец с ДДС, при лизингов план за 84 месеца, 25% аванс и 15% остатъчна стойност и ограничение в годишния пробег до 25 000 км. Вижте цялата оферта и лизингови параметри тук.

Разгледайте модела Compass плъгин хибрид  като кликнете тук

 


Jeep Compass плъгин хибрид 4xe S  за 660 лв. на месец с ДДС

 

И в новите си плъгин хибридни версии Jeep® остава верен на своя дух. Този автомобил осигурява сигурен контрол при всяка ситуация на пътя. Защото той е творен по природните закони. Шофирането на новия Jeep® Compass плъгин хибрид 4xe S е неповторимо изживяване. Моделът е с подобрена ефективност и без компромиси в 4х4 представянето. Той върви уверено навсякъде и се справя с всички терени: гарантира комфортно управление в градска среда и вълнуващи преходи в офроуд условия. Днес високите технологии и иновативните решения са превърнали удоволствието от шофирането в качествено ново преживяване. Новият Jeep® Compass е автомобил с характер; автомобил със стил и мощ. На него може да се разчита. 

Сега ви предлагаме този покоряващ всеки терен автомобил за 660 лв. на месец с ДДС, при лизингов план за 84 месеца, 25% аванс и 15% остатъчна стойност и ограничение в годишния пробег до 25 000 км. Вижте цялата оферта и лизингови параметри тук.

Разгледайте модела Compass плъгин хибрид  като кликнете тук


 

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК

 

 

 

Как да ви помогнем? Chat with us