Accept

Търговски консултант

Скъпи приятели,

Предвид извънредното положение и ограниченията от разпространение на коронавирус, „Витоша Ауто“ стартира услуга „търговски консултант online“, който ще може да консултира клиентите по телефона или чрез видео разговор. По този начин ние минимализираме физическия контакт помежду си, каквато е препоръката на властите, но в същото време оставаме на Ваше разположение и при желание от Ваша страна бихме могли да отворим шоурума ни специално за Вас, за да Ви помогнем и консултираме онлайн или на лична среща при избора на нов автомобил.

Тези от Вас, които искат да се възползват от тестово шофиране, ще имат възможност да го направят, като нашият екип ще подготви и дезинфекцира автомобила, ще попълни предварително документите и клиентът ще може да вземе автомобила от паркинга на „Витоша Ауто“ или лично от търговски консултант, ако имате такава уговорка. Можем да Ви предложим и да докараме тестовия автомобил до посочен от Вас адрес, в случай че прецените, че това е по-удобен вариант за Вас. След приключване на тестовото шофиране, Вие ще можете да дадете обратна връзка на консултанта, а нашият екип ще го почисти и дезинфекцира основно.

Запитвания можете да отправяте чрез имейл sales@Vauto.bg или на телефонен номер 0894600088.

Застрахователният ни офис продължава работа и бихте могли да се свържете с тях на телефон 0894600169, като ще имате възможност да уговорите персонално посещение в офиса или да Ви изпратим полицата по куриер.

Сервизните ни центрове продължават да работят при спазване на строги мерки за работа и за дезинфекция на всички автомобили. Бихте могли да си запазите час на телефон: 0894200400.

Надяваме се, че чрез отговорното отношение към пандемията, скоро всички ще се справим със ситуацията и ще можем отново свободно да Ви посрещнем в нашите шоуруми.
Ежедневно следим развитието на ситуацията и сме в готовност да променим режима ни на работа.
Очакваме Вашето обаждане и бъдете здрави!

Екипът на „Витоша Ауто“